Admiwin Oy

Haluamme olla omistaja-arvoa tuottava yhteystyökumppani yrityksesi merkittävissä muutostilanteissa, kuten yrityskaupoissa, rahoitusjärjestelyissä, arvonmäärityksessä, analyyseissä tai vaikkapa yrityksen strategian kehittämisessä.

BalaCon Oy

Lisää myyntiä, parempaa katetta ja kovempaa tulosta palveluna. Ota ammattilainen avuksi, saat nopeasti liiketoimintaasi vauhtia ja maksat vain tehdystä työstä ja tuloksista. Palvelumme auttavat juuri sinua, joka vastaat pk-yrityksen tuloksesta.

BALANCE Personal Training & Ravinto-ohjaus

Tuottaa Personal Training- ja ravintovalmennuspalveluja Uudellamaalla.

Body Life Oy

Kärsitkö päänsäryistä, niska-hartia kivuista, selkävaivoista, nivelongelmista, raajojen puutumisista, jalkaongelmista tai stressistä? Tule virkistymään ja huoltamaan kehoasi. Hieronnalla, fysikaalisilla hoidoilla ja jalkaterapialla saat lisää energiaa sekä autat kehoasi voimaan paremmin.

Camport Oy

Vedeneristys- ja laatoitustyöt pääkaupunkiseudulla.

Luotettavaa yhteistyötä ja laadukasta työnjälkeä rakennusliikkeille ja kiinteistöjen edustajille.

Celerit Oy

Tietoliikennealan asiantuntijapalvelut.

Christ Embassy Finland Ry

Religious organization.

Churnbusters Oy

Intelligent solutions and decisions.

CK Beauty Oy

Kauneutta arkeesi. Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi CK Beauty:n kauneushoitolaan Keravalle.

CumLege Oy

Tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kattavat, laadukkaat ja kustannustehokkaat lakiasiainpalvelut. Olemme avoin ja luotettava kumppani asiakkaillemme. Hoidamme toimeksiantoja laadukkaasti asiakkaan oikeudet eri käsittelyvaiheissa turvaten.

Epically

Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijakumppani.

Fortuita

Hyvinvointia hevoselle, koiralle ja sinulle.

Gaia Siivouspalvelu

Kotisiivoukset, erikoissiivoukset ja yrityssiivous.

Graforma

Graafista suunnittelua vuodesta 2000.

HelmiDeli

Verkkokauppa. Helmet ja työvälineet helposti netistä.

Helsingin Myynnin- ja Markkinnoinnin Ammattilaiset Ry

Herkkuhökkeli Oy

Hieronta ja Terveysneuvonta Syke

Tarjoaa erilaisia hierontapalveluita sekä ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja ohjausta koulutetun hierojan ja terveydenhoitajan ammattitaidolla.

Himmee Creative Multimedia

Augmented Reality solutions.

Hitsaustyö J. Kekäläinen Oy

Hitsaustyötä Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella, 20 vuoden kokemuksella.

Horse & Rider Nordic Oy

Me palvelemme sinua ja hevostasi. Horse & Rider on asiantunteva ja palveleva ratsastusvarusteiden erikoisliike Keravalla.

Ihana Kauneushuone Oy

​​Pieni Kyläkosmetologi tarjoaa lempeitä ja rentouttavia kasvohoitoja rauhallisessa ja harmonisessa Ihanassa Kauneushuoneessa Nuumäessä, Espoossa, aivan Laaksolahden ja Viherlaakson rajalla.
​Ihanassa Kauneushuoneessa voit irrottautua arjesta ja antaa itsellesi hengähdyshetken samalla kun ihoasi hoidetaan ja hellitään kasvo- tai vartalohoidossa.

Innovation Tower Oy

Olemme erikoistuneet innovaatiotoiminnan ja kaupallistamisen kehittämiseen. Autamme asiakkaitamme rakentamaan ja kaupallistamaan kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita. Muotoilemme nykyistä tarjoamaa myyvemmäksi ja tuemme uuden tarjoaman rakentamista. Hyödynnämme analyysejä, uusinta tutkimustietoa, vahvaa prosessiosaamista ja teknologiaa.

J.Pihlström Oy

Kuljetusliike J. Pihlström Oy on vaihtolavakuljetuksiin erikoistunut jätehuoltoalan yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme joustavia ja edullisia vaihtolavapalveluja pääasiassa rakennustyömaille ja remonttikohteisiin. Valikoimastamme löytyy erikokoisia vaihtolavoja, jotka sopivat myös puutarhajätteen ja talkoojätteen keräykseen.

Jungle Trade Oy

We are an international trading company specializing in high quality sport and outdoor equipment.

Konsultointipalvelu Laatu-Erkki

Tarvitsetko apua tuotesertifioinnin, laatujärjestelmän tai dokumentoinnin kanssa? Kaipaatko konsultilta akateemisten sanankäänteiden sijaan konkreettisia tuloksia? Etsitkö asiantuntijaa, joka tarttuu omin käsin työhön eikä pelkää tarvittaessa vaihtaa kauluspaitaa haalareihin? Lopeta etsiminen, olet osunut oikealle sivulle.

Lasi & Idea Oy

Tervetuloa uudenlaisen parveke- ja terassirakentamisen pariin. Moderni palvelumme mahdollistaa useamman yhteistyökumppanimme tuotteet ja palvelut heti haluammallasi tavalla. Tuomme sinulle projektihallinnan, suunnittelun ja konsultoinnin yhteydessä valikoitujen yhteistyökumppaneidemme tuotteet ja ratkaisut käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Tarjouksen saat meiltä yleensä jo ensitapaamisen aikana.

Lummen Kuljetus

Muutto mukavasti Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla.

Maalausliike Mahkonen Oy

tekee kaikki maalaustyöt ammattitaidolla pääkaupunkiseudun alueella. Olemme yksityis- ja yritysasiakkaiden luotettava yhteistyökumppani.

Maalauspalvelu Artisania 

sisustusmaalaukseen, tapetointiin, erikois- ja efektimaalaukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme kaikenlaisia maalauspalveluja kotitalouksille ja yrityksille. Haluamme täyttää asiakkaan toiveet, ideoida uutta ja tehdä laadukasta työnjälkeä. Meiltä löytyy taitoa ja kiinnostusta myös vanhan uudistamiseen, jäljitelmämaalaukseen sekä kansanomaiseen koristemaalaukseen.

Mafrida

urheilukoirahieroja toimii kokonaisvaltaisesti parantaen koiran hyvinvointia, myös tukihoitona esimerkiksi leikkauksesta toipuvalle koiralle.

Maura Väisänen

Klassista sekä urheiluhierontaa & hierontaa osteopaattisin menetelmin.

Mecafer Oy

Valmistamme asiakkaiden toiveiden mukaisia metallituotteita piirustusten mukaisesti tai suunnittelemme tuotteet asiakkaiden vaatimuksiin soveltuvaksi. Erikoisalaamme ovat televerkon rakentamiseen ja kuidun jatkamiseen ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut ratkaisut.

MeduPort Oy

palvelemme asiakkaita sekä lääketieteen- että logistiikan fokusoiduilla koulutusaloilla.

Miila Katinka

Tatuoija.

Mondai Design Oy

Olemme hyvän fiiliksen suunnittelutoimisto, joka tarjoaa tila- ja sisustussuunnittelua sekä yrityksille että yksityisasiakkaille.

MoviGo

Personal Training -palvelut ja treeniryhmät.

Muotografia

Designer and artist who has endless passion to express, seek and find new things. Working with graphic design, textile design and textile art.

Musiikkiterapia Andante

Annan yksilöllistä musiikkiterapiaa vastaanotoillani ja ohjaan musiikkiryhmiä eri hoitokodeissa. Käytän työssäni eri musiikkiterapiamenetelmiä asiakkaan ja ryhmän tilanteesta ja toimintakyvystä riippuen.

One Eye Dive Oy

Ihmiset. Kokemukset. Yhdessäolo. Ilo. Näistä aineksista on One Eye Divekin saanut alkunsa.

One Eye Media Oy

Laadukasta tatuoimista, mukavia ihmisiä ja keskinkertaista kahvia – näistä aineksista on One Eye Tattoo tehty. Ota reilusti yhteyttä, tai tule käymään ideoiden kanssa!

Other Side Custom Oy

tarjoamme vahvat aseet töhrimistä vastaan. Töhrynsuojaukseen erikoistunut yritys, joka on yhteistyössä ainevalmistaja Trion Tensid Ab:n, maahantuoja Motoral Oy:n ja HKL Raitioliikenteen kanssa kehittänyt toimivat menetelmät erilaisten pintojen suojaamiseen

Peppeco

ekokampaamo ja luontaishoitola.

PinjaPuu

kestävän kehityksen käsitöitä.

Planimo Oy

rakennussuunnittelua.

PS Training and Wellness

Hyvinvointi osaksi jokaista päivääsi.

Psykoterapiapalvelut Päivi Hartikainen

Oletko ahdistunut tai masentunut? Tunnetko pelkoa jotain asiaa tai asioita kohtaan? Koetko haasteita sosiaalisissa tilanteissa? Oletko uupunut ja voimavarasi ovat lopussa? Vaivaako sinua kenties unettomuus tai muut pitkään jatkuneet fyysiset oireet, joille ei tunnu löytyvän fysiologista selitystä?

Muun muassa näiden kaikkien asioiden selvittämiseen voi käyttää apuna psykoterapiaa. Psykoterapian avulla voit lisätä itsetuntemustasi ja löytää työkaluja erilaisten tunteiden tunnistamiseen.

Psykoterapiapalvelut Sanna Huittinen

Oletko ahdistunut tai masentunut? Tunnetko pelkoa jotain asiaa tai asioita kohtaan? Koetko haasteita sosiaalisissa tilanteissa? Oletko uupunut ja voimavarasi ovat lopussa? Vaivaako sinua kenties unettomuus tai muut pitkään jatkuneet fyysiset oireet, joille ei tunnu löytyvän fysiologista selitystä?

Muun muassa näiden kaikkien asioiden selvittämiseen voi käyttää apuna psykoterapiaa. Psykoterapian avulla voit lisätä itsetuntemustasi ja löytää työkaluja erilaisten tunteiden tunnistamiseen.

Puheterapia OraCom Oy

on puheterapiapalveluja tuottava yritys. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Malmilla. OraCom tarjoaa yksilö- ja ryhmäkuntoutusta, puheterapeuttisia tutkimuksia, sekä ohjaus-, konsultaatio- ja koulutuspalveluja.

Rakennusosakeyhtiö Paloheimo & Parr Construction Limited

luotettava ja kokenut toimisto- ja asuinhuoneisto-saneerauksiin erikoistunut täyden palvelun rakennusosakeyhtiö.

Ravintola Misteli Oy

Ystävällinen henkilökuntamme ja miellyttävä ravintolasalimme takaavat teille maistuvan lounashetken lounasravintola Mistelissä sekä onnistuneet juhlat pitopalvelu Mistelin avustuksella.

ReBuildAll Solutions Oy

building better software.

Rosa Järvinen

Klassiset ripset.

Sataka Oy

Tervetuloa aikuisten lelujen herkulliseen verkkokauppaan!

Secvia Oy

Secvia Oy on turvallisuuden osatekijä!

Yrityksen turvallisuuteen vaikuttavat ratkaisut ovat monisyinen kokonaisuus, jonka kaikkien osa-alueiden täytyy pelata yhteen saumattomasti. Secvia Oy keskittyy omaan osa-alueeseensa: laadukkaiden hälytin-, videovalvonta- ja työajanseurantalaitteiden asennukseen ja huoltoon.

Sisu-Siivouspalvelu Oy

siivouspalveluita tarjoava perheyritys Vantaalta. Kaikki siivouspalvelumme ovat täysin räätälöitävissä tarpeidenne mukaan. Sovimme yhdessä tehtävät työt, käytettävän tuntimäärän sekä käyntivälit. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle ilmainen arviokäynti!

SMART Internationalization Oy

We help you achieve your international sales expansion goals. We provide sales internationalization advisory services to start-ups and Small and Medium-sized Enterprises (SMEs) looking to grow their business prospects in international markets.

Soramaki Oy

is a creative studio for all 7 senses.

Sparraustehdas

on keväällä 2015 perustettu yhden miehen yritys, jonka tarkoituksena on auttaa yrittäjää, taiteilijaa tai sellaiseksi pyrkivää kulkemaan kohti omien rajojen ylittämistä.

Specsys Engineering Oy

Sähkötöiden valvonta tilaajan edustajana, sähkötekniikan rakennuttajakonsulttipalvelut.

Suomen Ulkomainospalvelu Oy

ulkomainoksia.

Sylvestra Oy

softwood timber agency.

Taru Lindgren

Volyymiripset.

Tekkeri Consultore Oy

on vuonna 2010 perustettu konsultointiyritys, joka on erikoistunut tienrakennusalaan ja ympäristönsuojeluun. Yritys tarjoaa konsultointia seuravilla aloilla: Venäjän kauppa, Italian kauppa, tienrakennus, ympäristönsuojelu.

Tikkurilan teatteri ry

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri -nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Tmi Anna Lind

Niskat jumissa, selkä kipeänä? Stressiä, päänsärkyä, unettomuutta?Tervetuloa kokemaan osteopatian positiivinen vaikutus. Osteopaattisella hoidolla voidaan vaikuttaa kaikenlaisiin kehon kipu-, jännitys- ja häiriötiloihin ja se soveltuu niin aikuisille, lapsille kuin eläimillekin.

Tmi Ella Berglund

Tatuoija.

Tmi Iida Isokoski

Shiatsu-hoitaja.

Tmi Kirsi Leskinen

Jalkahoitaja.

Tmi Noora Tihtonen

Eläinpalvelu Feeniks tarjoaa nykyaikaiset, laadukkaat raamit eläinkoulutukselle ja yksilöllisen harjoittelun osaavassa ohjauksessa. Kaikista koulutuksista ja tapahtumista vastaa ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja vuosien kokemuksella!

Tmi Ronnie Andersson

Tarjoamme Hierontaa ja Osteopatiaa ammattitaidolla Vantaan Hiekkaharjussa.

Tmi Sisi´s Hair

koko perheen parturi-kampaamo Helsingissä.

Traumaterapiapalvelut Tuija Mäkelä Oy

Tarjoan psykoterapiaa aikuisille ja lapsille Vastaanotolla Helsingissä, os. Kiskontie 11 A 2b, 00280 Helsinki. Tarjoan perinteistä yksilö-psykoterapiaa, hypnoterapiaa ja EMDR -terapiaa sekä työnohjausta, EFT- terapiaa ja tietoisuustaitojen opettelemista.

Tukikone Suomi Oy

ICT konsultointia 15 vuoden kokemuksella.

Tuulena

Tuulena on pieni vaate- ja kangaspuoti verkossa, löydät täältä yksilölliset kankaat ja itse valmistetut vaatteet.

UNIcake Tmi

on yritys joka on erikoistunut juhlakakkuihin, joka parhaiten ilmentää asiakkaan toivomuksia erillaisten juhlien toteuttamisessa.

Vantaan Shukokai Karate r.y.

Vantaan Shukokai karate ry on perustettu vuonna 1987, ja sen päävalmentajana toimii Sensei Jari Vesterinen (6.dan).

Vantaan Terapiakeskus Oy

Vantaan Terapiakeskus Oy on yksityinen kuntoutusalan yritys, joka tarjoaa palveluita lapsille ja nuorille. Tarjoamme musiikkiterapiaa, toimintaterapiaa ja rauhoittumisen apuvälineitä. Meiltä löytyy erityisosaamista lasten ja nuorten neurologisesta ja neuropsykiatrisesta kuntoutuksesta.

Verhoomo Hakakoski

toimii Turussa Portsassa lähellä Mikaelin kirkkoa. Verhoilija Sanna Hakakoski on perustanut yrityksen vuonna 1991. Verhoilutyöni vaihtelevat irtopäällisistä joustinverhoiluihin, moderneista kalusteista vanhoihin tyylihuonekaluihin.

Verhoomo Silkki

on palvellut asiakkaitaan Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2012 lähtien. Verhoomon tilat sijaitsevat Helsingin Puistolassa. Verhoomo Silkki on huonekaluverhoomo, jossa ammattitaidolla verhoillaan kodin huonekalut. Vanhat, perinteiset tuolit ja sohvat kunnostetaan vaalien perinteistä verhoilua ja uudemmat vaahtomuovipehmusteiset kalusteet tehdään kestävillä ja laadukkailla nykymateriaaleilla.

Vertia Oy

pientalojen tiiveysmittaukset ja lämpökuvaukset. Vertia on asiantuntijayritys pientalojen energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja terveellisyyden edistämiseksi. Palveluihimme kuuluvat monenlaiset mittaukset, konsultointi sekä tuotteiden käyttötestit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vigo Vigo Oy

sushi, drinks and atmosphere. Located at Ratatie in front of Dixi, new station center.

Viittomakielen tulkkauspalvelu Signaali Oy

Viittomakielen tulkkauspalvelu Signaali Oy on toukokuussa 2013 kahden viittomakielen tulkin perustama yritys. Yrityksen pääasiallisena toiminta-alueena on Uudenmaan alue.

Viking Kuivaustekniikka Oy

Viikingit tulevat osaavasti avuksenne kun tarvitsette kuivaustekniikkaa. Palvelemme myös muissa ilmatilan hallintaan liittyvissä asioissa: lämmittäminen, kostutus, viilennys, mittaus.