Admiwin Oy

Haluamme olla omistaja-arvoa tuottava yhteystyökumppani yrityksesi merkittävissä muutostilanteissa, kuten yrityskaupoissa, rahoitusjärjestelyissä, arvonmäärityksessä, analyyseissä tai vaikkapa yrityksen strategian kehittämisessä.

AHL Rakennuspalvelu

Airdraft Oy

Andina

ArbClimb Oy

Monipuoliset arboristin palvelut Uudellamaalla. Arboristin eli puunhoitajan työnkuvaan kuuluvat kaikki työvaiheet puun elämänkaaren aikana. Arboristi työskentelee pääasiassa rakennetun ympäristön puuston parissa.

Areteal Oy

Areteal is a musical project of a Finnish entrepreneur and composer Topi Jokinen. Areteal is an attempt to manifest one’s highest potential by connecting to inner source of creativity and inspiration.

Asianajotoimisto Ferenda Helsinki Oy

Olemme liikejuridiikkaan painottunut dynaaminen asianajotoimisto. Olemme luotettava kumppani sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme löydät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Oulu, Lappeenranta, Kouvola, Tyrnävä, Göteborg (yhteistyötoimisto) ja Tallinna (yhteistyötoimisto).

BalaCon Oy

Lisää myyntiä, parempaa katetta ja kovempaa tulosta palveluna. Ota ammattilainen avuksi, saat nopeasti liiketoimintaasi vauhtia ja maksat vain tehdystä työstä ja tuloksista. Palvelumme auttavat juuri sinua, joka vastaat pk-yrityksen tuloksesta.

BALANCE Personal Training & Ravinto-ohjaus

Tuottaa Personal Training- ja ravintovalmennuspalveluja Uudellamaalla.

Baruk Oy

Body Life Oy

Kärsitkö päänsäryistä, niska-hartia kivuista, selkävaivoista, nivelongelmista, raajojen puutumisista, jalkaongelmista tai stressistä? Tule virkistymään ja huoltamaan kehoasi. Hieronnalla, fysikaalisilla hoidoilla ja jalkaterapialla saat lisää energiaa sekä autat kehoasi voimaan paremmin.

Camport Oy

Vedeneristys- ja laatoitustyöt pääkaupunkiseudulla.

Luotettavaa yhteistyötä ja laadukasta työnjälkeä rakennusliikkeille ja kiinteistöjen edustajille.

Carthamin Oy

Celerit Oy

Tietoliikennealan asiantuntijapalvelut.

Change for Good Oy

Christ Embassy Finland Ry

Religious organization.

Churnbusters Oy

Intelligent solutions and decisions.

CK Beauty Oy

Kauneutta arkeesi. Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi CK Beauty:n kauneushoitolaan Keravalle.

CumLege Oy

Tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kattavat, laadukkaat ja kustannustehokkaat lakiasiainpalvelut. Olemme avoin ja luotettava kumppani asiakkaillemme. Hoidamme toimeksiantoja laadukkaasti asiakkaan oikeudet eri käsittelyvaiheissa turvaten.

DC Events Oy

DC Events Oy on tapahtumatekniikan moniosaaja – sekä virtuaalisena että paikan päällä. Meiltä saat kattavat ratkaisut kaikkiin tapahtumasi tekniikkatarpeisiin olipa yleisösi sitten paikan päällä tai etänä. Ota yhteyttä niin suunnittelemme juuri sinun tapahtumallesi soveltuvan tekniikkatoteutuksen!

Divergin Oy

Efisys Oy

Elmatec Oy

Epically

Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijakumppani.

Erkin valmennus ja konsultointi

Erkki Raatikainen Oy

Etherma Skandinavia Oy

Sähkötukku keskittyy pelkästään tukkumyyntiin pääosin yritysasiakkaille, eikä näin kilpaile vähittäiskauppojen kanssa. Tukkukauppa on avoinna myös nettikaupassamme.

flyAR Augmented Reality Studio Oy

flyAR on luova ja hauska AR Studio. Lisätty Todellisuus on meidän juttu – tilaajan tarpeisiin räätälöitynä tietysti. Interaktiivinen, immersiivinen ja kolmiulotteinen Lisätty Todellisuus on vahvinta osaamisaluettamme.

Fortuita

Hyvinvointia hevoselle, koiralle ja sinulle.

FysioWorks-mobiiliklinikka

Gaia Siivouspalvelu

Kotisiivoukset, erikoissiivoukset ja yrityssiivous.

Graforma

Graafista suunnittelua vuodesta 2000.

Hazardous Monday

HelmiDeli

Verkkokauppa. Helmet ja työvälineet helposti netistä.

Helsingin Myynnin- ja Markkinnoinnin Ammattilaiset Ry

Olemme dynaaminen joukko omien alojemme ammattilaisia. MMA:n suurimpana alueyhdistyksenä tarjoamme monipuolisesti erilaisia mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen sekä verkostoitumiseen koulutusten ja virkistystapahtumien kautta.

Henriikka Kahanpää

Hiili Bioenergy Finland Oy

Himmee Creative Multimedia

Augmented Reality solutions.

Hitsaustyö J. Kekäläinen Oy

Hitsaustyötä Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella, 20 vuoden kokemuksella.

Horse & Rider Nordic Oy

Me palvelemme sinua ja hevostasi. Horse & Rider on asiantunteva ja palveleva ratsastusvarusteiden erikoisliike Keravalla.

Htech Oy

Ihana Kauneushuone Oy

​​Pieni Kyläkosmetologi tarjoaa lempeitä ja rentouttavia kasvohoitoja rauhallisessa ja harmonisessa Ihanassa Kauneushuoneessa Nuumäessä, Espoossa, aivan Laaksolahden ja Viherlaakson rajalla.
​Ihanassa Kauneushuoneessa voit irrottautua arjesta ja antaa itsellesi hengähdyshetken samalla kun ihoasi hoidetaan ja hellitään kasvo- tai vartalohoidossa.

Innovation Tower Oy

Olemme erikoistuneet innovaatiotoiminnan ja kaupallistamisen kehittämiseen. Autamme asiakkaitamme rakentamaan ja kaupallistamaan kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita. Muotoilemme nykyistä tarjoamaa myyvemmäksi ja tuemme uuden tarjoaman rakentamista. Hyödynnämme analyysejä, uusinta tutkimustietoa, vahvaa prosessiosaamista ja teknologiaa.

J.Pihlström Oy

Kuljetusliike J. Pihlström Oy on vaihtolavakuljetuksiin erikoistunut jätehuoltoalan yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme joustavia ja edullisia vaihtolavapalveluja pääasiassa rakennustyömaille ja remonttikohteisiin. Valikoimastamme löytyy erikokoisia vaihtolavoja, jotka sopivat myös puutarhajätteen ja talkoojätteen keräykseen.

JK-Textservice

Joanna Asu Oy

Jobexio Oy

Jriiko

JukTo Tmi

Jungle Trade Oy

We are an international trading company specializing in high quality sport and outdoor equipment.

Kimmoisa Oy

Kimmoisa Oy on hyväksytty TECcare™-tuotteiden jakelija ja tukkuliike Suomessa. Parhaat tuotteet desinfiointiin ammattikäyttöön.

KN Group Oy

Knabo Clothing Oy

Urbaani ja selkeälinjainen nuorten lifestyle brändi. Vaatteissamme yhdistyvät miellyttävän tuntuiset materiaalit, käytännöllisyys ja yksinkertainen muotokieli.

Vaatteet on suunniteltu aina nuorten ajatuksia ja toiveita kuunnellen. Nuorilta-Nuorille.

Konsultointipalvelu Laatu-Erkki

Tarvitsetko apua tuotesertifioinnin, laatujärjestelmän tai dokumentoinnin kanssa? Kaipaatko konsultilta akateemisten sanankäänteiden sijaan konkreettisia tuloksia? Etsitkö asiantuntijaa, joka tarttuu omin käsin työhön eikä pelkää tarvittaessa vaihtaa kauluspaitaa haalareihin? Lopeta etsiminen, olet osunut oikealle sivulle.

Kosketus Sarita Heikkinen

Kotiverkko Oy

Koulutettu hieroja Eija Viitavuori

Kuljetus Kuja-Penttilä

Kuntokopla Oy

Kylaheiko Consulting Oy

L. Merta

Lasi & Idea Oy

Tervetuloa uudenlaisen parveke- ja terassirakentamisen pariin. Moderni palvelumme mahdollistaa useamman yhteistyökumppanimme tuotteet ja palvelut heti haluammallasi tavalla. Tuomme sinulle projektihallinnan, suunnittelun ja konsultoinnin yhteydessä valikoitujen yhteistyökumppaneidemme tuotteet ja ratkaisut käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Tarjouksen saat meiltä yleensä jo ensitapaamisen aikana.

Linjasuunnittelu Helsinki Oy

Linjasuunnittelu Oy on alunperin 1972 Helsingin metron rakentamista varten perustettu insinööritoimisto.
Nykyään olemme keskittyneet korjausrakentamista palveleviin rakennusteknisiin asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin.

Linjasuunnittelu Oy

Lummen Kuljetus

Muutto mukavasti Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla.

LuoStar

Palveluihini kuuluvat tasoite- ja maalaustyöt, tapetointi, laatoitus sekä muut seinäverhoustyöt.

Keskityn pääasiassa tekemään pintaremontteja kuivissa sisätiloissa, niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Maalausremontin yhteydessä onnistuvat myös pienet listoitus ym. remonttipalvelut, sekä parketin, vinyylilankun jne. asennustyöt.

Toimin pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella, tarvittaessa kauempanakin. Työaikani ovat sovittavissa joustavasti sinun tarpeidesi mukaan.

Maalausliike Mahkonen Oy

tekee kaikki maalaustyöt ammattitaidolla pääkaupunkiseudun alueella. Olemme yksityis- ja yritysasiakkaiden luotettava yhteistyökumppani.

Maalauspalvelu Artisania 

sisustusmaalaukseen, tapetointiin, erikois- ja efektimaalaukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme kaikenlaisia maalauspalveluja kotitalouksille ja yrityksille. Haluamme täyttää asiakkaan toiveet, ideoida uutta ja tehdä laadukasta työnjälkeä. Meiltä löytyy taitoa ja kiinnostusta myös vanhan uudistamiseen, jäljitelmämaalaukseen sekä kansanomaiseen koristemaalaukseen.

Mafrida

urheilukoirahieroja toimii kokonaisvaltaisesti parantaen koiran hyvinvointia, myös tukihoitona esimerkiksi leikkauksesta toipuvalle koiralle.

Marjo Mauno photography

Vastasyntyneen kuvaus, vauvakuvaus, newbornkuvaus, puolivuotiskuvaus, yksivuotiskuvaus, lapsikuvaus, perhekuvaus, odotuskuvaus, raskauskuvaus

Marnel Rakennuspalvelut

Mecafer Oy

Valmistamme asiakkaiden toiveiden mukaisia metallituotteita piirustusten mukaisesti tai suunnittelemme tuotteet asiakkaiden vaatimuksiin soveltuvaksi. Erikoisalaamme ovat televerkon rakentamiseen ja kuidun jatkamiseen ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut ratkaisut.

Meditrio Oy

MeduPort Oy

palvelemme asiakkaita sekä lääketieteen- että logistiikan fokusoiduilla koulutusaloilla.

Miila Katinka

Tatuoija.

Miskas Oy

MJ Content Production

M-Medi Oy

Mondai Design Oy

Olemme hyvän fiiliksen suunnittelutoimisto, joka tarjoaa tila- ja sisustussuunnittelua sekä yrityksille että yksityisasiakkaille.

MoviGo

Personal Training -palvelut ja treeniryhmät.

Muotografia

Designer and artist who has endless passion to express, seek and find new things. Working with graphic design, textile design and textile art.

Musiikkiterapia Andante

Annan yksilöllistä musiikkiterapiaa vastaanotoillani ja ohjaan musiikkiryhmiä eri hoitokodeissa. Käytän työssäni eri musiikkiterapiamenetelmiä asiakkaan ja ryhmän tilanteesta ja toimintakyvystä riippuen.

NB Taide Oy

Taideteoksissani, samoin kuin elämässäni, tykkään leikkimielisesti yhdistää asioita ja materiaaleja ‘epäkonventionaalisella’ tavalla, lisätä maalaukseen jotain odottamatonta, jotain, joka tuo tiettyjä lisäulottuvuuksia, jotain, joka menee pintaa syvemmälle.

Novi Logistics

nt-Clean Service

One Eye Dive Oy

Ihmiset. Kokemukset. Yhdessäolo. Ilo. Näistä aineksista on One Eye Divekin saanut alkunsa.

One Eye Media Oy

Laadukasta tatuoimista, mukavia ihmisiä ja keskinkertaista kahvia – näistä aineksista on One Eye Tattoo tehty. Ota reilusti yhteyttä, tai tule käymään ideoiden kanssa!

Peppeco

ekokampaamo ja luontaishoitola.

PinjaPuu

kestävän kehityksen käsitöitä.

Planimo Oy

rakennussuunnittelua.

Prostellar Oy

PS Training and Wellness

Hyvinvointi osaksi jokaista päivääsi.

Psykologi- ja psykoterapiapalvelu Aura

Psykoterapiapalvelut Päivi Hartikainen

Oletko ahdistunut tai masentunut? Tunnetko pelkoa jotain asiaa tai asioita kohtaan? Koetko haasteita sosiaalisissa tilanteissa? Oletko uupunut ja voimavarasi ovat lopussa? Vaivaako sinua kenties unettomuus tai muut pitkään jatkuneet fyysiset oireet, joille ei tunnu löytyvän fysiologista selitystä?

Muun muassa näiden kaikkien asioiden selvittämiseen voi käyttää apuna psykoterapiaa. Psykoterapian avulla voit lisätä itsetuntemustasi ja löytää työkaluja erilaisten tunteiden tunnistamiseen.

Psykoterapiapalvelut Sanna Huittinen

Oletko ahdistunut tai masentunut? Tunnetko pelkoa jotain asiaa tai asioita kohtaan? Koetko haasteita sosiaalisissa tilanteissa? Oletko uupunut ja voimavarasi ovat lopussa? Vaivaako sinua kenties unettomuus tai muut pitkään jatkuneet fyysiset oireet, joille ei tunnu löytyvän fysiologista selitystä?

Muun muassa näiden kaikkien asioiden selvittämiseen voi käyttää apuna psykoterapiaa. Psykoterapian avulla voit lisätä itsetuntemustasi ja löytää työkaluja erilaisten tunteiden tunnistamiseen.

Puheterapia OraCom Oy

on puheterapiapalveluja tuottava yritys. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Malmilla. OraCom tarjoaa yksilö- ja ryhmäkuntoutusta, puheterapeuttisia tutkimuksia, sekä ohjaus-, konsultaatio- ja koulutuspalveluja.

Raija’s Hair

Rakennus Myller Oy

Rakennusosakeyhtiö Paloheimo & Parr Construction Limited

luotettava ja kokenut toimisto- ja asuinhuoneisto-saneerauksiin erikoistunut täyden palvelun rakennusosakeyhtiö.

Ravintola Misteli Oy

Ystävällinen henkilökuntamme ja miellyttävä ravintolasalimme takaavat teille maistuvan lounashetken lounasravintola Mistelissä sekä onnistuneet juhlat pitopalvelu Mistelin avustuksella.

ReBuildAll Solutions Oy

building better software.

Rosa Järvinen

Klassiset ripset.

Sataka Oy

Tervetuloa aikuisten lelujen herkulliseen verkkokauppaan!

Satu Pippuri tmi

SBA rakennuspalvelut

Rakennus- ja purkutöitä.

Secvia Oy

Secvia Oy on turvallisuuden osatekijä!

Yrityksen turvallisuuteen vaikuttavat ratkaisut ovat monisyinen kokonaisuus, jonka kaikkien osa-alueiden täytyy pelata yhteen saumattomasti. Secvia Oy keskittyy omaan osa-alueeseensa: laadukkaiden hälytin-, videovalvonta- ja työajanseurantalaitteiden asennukseen ja huoltoon.

Silkki Suortuva

sipbit Oy

Sisu-Siivouspalvelu Oy

siivouspalveluita tarjoava perheyritys Vantaalta. Kaikki siivouspalvelumme ovat täysin räätälöitävissä tarpeidenne mukaan. Sovimme yhdessä tehtävät työt, käytettävän tuntimäärän sekä käyntivälit. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle ilmainen arviokäynti!

SMART Internationalization Oy

We help you achieve your international sales expansion goals. We provide sales internationalization advisory services to start-ups and Small and Medium-sized Enterprises (SMEs) looking to grow their business prospects in international markets.

Smartme Oy

Soramaki Oy

is a creative studio for all 7 senses.

Sparraustehdas

on keväällä 2015 perustettu yhden miehen yritys, jonka tarkoituksena on auttaa yrittäjää, taiteilijaa tai sellaiseksi pyrkivää kulkemaan kohti omien rajojen ylittämistä.

Specsys Engineering Oy

Sähkötöiden valvonta tilaajan edustajana, sähkötekniikan rakennuttajakonsulttipalvelut.

Suomen Pientalot Oy

Suomen Ulkomainospalvelu Oy

ulkomainoksia.

Sylvestra Oy

softwood timber agency.

T:mi Aulis Pitkälä

Taijan Omainen/Hoiva

Taikaote Tmi

Taipusa Oy

Taksi Pasi Koivisto

Taru Lindgren

Volyymiripset.

teetu Oy

Tekkeri Consultore Oy

on vuonna 2010 perustettu konsultointiyritys, joka on erikoistunut tienrakennusalaan ja ympäristönsuojeluun. Yritys tarjoaa konsultointia seuravilla aloilla: Venäjän kauppa, Italian kauppa, tienrakennus, ympäristönsuojelu.

Terrapolis Oy

Tiina Svahnström Valmennus

Tikkurilan teatteri ry

Tikkurilan Teatteri ry on yksityinen yhdistys, joka ylläpitää Tikkurilan Teatteri -nimistä ammattijohtoista harrastajateatteria sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulua, joka antaa taiteen perusopetusta teatteri- ja sirkustaiteesta.

Tmi Aki Siltala

Tmi Anna Lind

Niskat jumissa, selkä kipeänä? Stressiä, päänsärkyä, unettomuutta?Tervetuloa kokemaan osteopatian positiivinen vaikutus. Osteopaattisella hoidolla voidaan vaikuttaa kaikenlaisiin kehon kipu-, jännitys- ja häiriötiloihin ja se soveltuu niin aikuisille, lapsille kuin eläimillekin.

Tmi Ella Berglund

Tatuoija.

Tmi fysioterapia Henri Nieminen

Tmi Heimo Kiiski

Tmi Heini Kaappola

Tmi Iida Isokoski

Shiatsu-hoitaja.

Tmi Jaana Kantonen

Tmi Jenni Kanervo

Tmi Kirsi Leskinen

Jalkahoitaja.

Tmi Maura Väisänen

Osteopatian avulla pystyn auttamaan ja hoitamaan asiakkaita vielä monipuolisemmin. Erityisesti äitien ja lasten hoitaminen on sydäntäni lähellä.

Tmi Mirja Pöntynen

Tmi Noora Tihtonen

Eläinpalvelu Feeniks tarjoaa nykyaikaiset, laadukkaat raamit eläinkoulutukselle ja yksilöllisen harjoittelun osaavassa ohjauksessa. Kaikista koulutuksista ja tapahtumista vastaa ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja vuosien kokemuksella!

Tmi Petra Hänninen

Tmi Ronnie Andersson

Tarjoamme Hierontaa ja Osteopatiaa ammattitaidolla Vantaan Hiekkaharjussa.

Tmi Satu Soronen

Urheiluhierontaa

Tmi Sisi´s Hair

koko perheen parturi-kampaamo Helsingissä.

Tmi TatuApu

Tmi Toivoniemi Iida

Tmi Veera Pouttu

Toikama

Toiminimi Minna S. Härkönen

Traumaterapiapalvelut Tuija Mäkelä Oy

Tarjoan psykoterapiaa aikuisille ja lapsille Vastaanotolla Helsingissä, os. Kiskontie 11 A 2b, 00280 Helsinki. Tarjoan perinteistä yksilö-psykoterapiaa, hypnoterapiaa ja EMDR -terapiaa sekä työnohjausta, EFT- terapiaa ja tietoisuustaitojen opettelemista.

TRfit

TuhkasenJussi

Tukikone Suomi Oy

ICT konsultointia 15 vuoden kokemuksella.

Tuulena

Tuulena on pieni vaate- ja kangaspuoti verkossa, löydät täältä yksilölliset kankaat ja itse valmistetut vaatteet.

UNIcake Tmi

on yritys joka on erikoistunut juhlakakkuihin, joka parhaiten ilmentää asiakkaan toivomuksia erillaisten juhlien toteuttamisessa.

Vantaa Express

Vantaan Shukokai Karate r.y.

Vantaan Shukokai karate ry on perustettu vuonna 1987, ja sen päävalmentajana toimii Sensei Jari Vesterinen (6.dan).

Vantaan Terapiakeskus Oy

Vantaan Terapiakeskus Oy on yksityinen kuntoutusalan yritys, joka tarjoaa palveluita lapsille ja nuorille. Tarjoamme musiikkiterapiaa, toimintaterapiaa ja rauhoittumisen apuvälineitä. Meiltä löytyy erityisosaamista lasten ja nuorten neurologisesta ja neuropsykiatrisesta kuntoutuksesta.

Verhoomo Hakakoski

toimii Turussa Portsassa lähellä Mikaelin kirkkoa. Verhoilija Sanna Hakakoski on perustanut yrityksen vuonna 1991. Verhoilutyöni vaihtelevat irtopäällisistä joustinverhoiluihin, moderneista kalusteista vanhoihin tyylihuonekaluihin.

Verhoomo Silkki

on palvellut asiakkaitaan Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2012 lähtien. Verhoomon tilat sijaitsevat Helsingin Puistolassa. Verhoomo Silkki on huonekaluverhoomo, jossa ammattitaidolla verhoillaan kodin huonekalut. Vanhat, perinteiset tuolit ja sohvat kunnostetaan vaalien perinteistä verhoilua ja uudemmat vaahtomuovipehmusteiset kalusteet tehdään kestävillä ja laadukkailla nykymateriaaleilla.

Vertia Oy

pientalojen tiiveysmittaukset ja lämpökuvaukset. Vertia on asiantuntijayritys pientalojen energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja terveellisyyden edistämiseksi. Palveluihimme kuuluvat monenlaiset mittaukset, konsultointi sekä tuotteiden käyttötestit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vigo Vigo Oy

sushi, drinks and atmosphere. Located at Ratatie in front of Dixi, new station center.

Viittomakielen tulkkauspalvelu Signaali Oy

Viittomakielen tulkkauspalvelu Signaali Oy on vuonna 2013  perustettu yritys.
Yrityksen pääasiallisena toiminta-alueena on Uudenmaan alue, mutta työskentelemme tarvittaessa koko Suomessa ja muuallakin maailmassa.

Viking Kuivaustekniikka Oy

Viikingit tulevat osaavasti avuksenne kun tarvitsette kuivaustekniikkaa. Palvelemme myös muissa ilmatilan hallintaan liittyvissä asioissa: lämmittäminen, kostutus, viilennys, mittaus.

Voipiron Oy

Vukor Oy

Vuorisen Ovipalvelu

Wateco Oy

Kehitämme ja myymme täyden palvelun vesienkäsittelyratkaisuja, jotka mahdollistaa asiakkaiden omien ympäristötavoitteiden toteuttamisen kustannustehokkaasti.