Admiwin Oy

Haluamme olla omistaja-arvoa tuottava yhteystyökumppani yrityksesi merkittävissä muutostilanteissa, kuten yrityskaupoissa, rahoitusjärjestelyissä, arvonmäärityksessä, analyyseissä tai vaikkapa yrityksen strategian kehittämisessä.

Asunto Maisteri Oy

on asunto-osakeyhtiöiden ja liikehuoneistojen isännöintiin ja hallinnointiin erikoistunut yritys.

Ateljee Aaria

Uniikit mittatilauspuvut ja asusteet. Mistä kaikki alkaa – IDEASTA. Visualisoi miltä haluat näyttää juhlapäivänäsi. Kuvittele mitä unelmiesi hääpuku saa sinut tuntemaan. Oletko 30-luvun Hollywood kaunotar, eteerinen keijukainen vai romanttinen prinsessa? Unelmiesi puvun tulee ennen kaikkea tuntua sinulta itseltäsi.

BalaCon Oy

Lisää myyntiä, parempaa katetta ja kovempaa tulosta palveluna. Ota ammattilainen avuksi, saat nopeasti liiketoimintaasi vauhtia ja maksat vain tehdystä työstä ja tuloksista. Palvelumme auttavat juuri sinua, joka vastaat pk-yrityksen tuloksesta.

BALANCE Personal Training & Ravinto-ohjaus

Tuottaa Personal Training- ja ravintovalmennuspalveluja Uudellamaalla.

Body Life Oy

Kärsitkö päänsäryistä, niska-hartia kivuista, selkävaivoista, nivelongelmista, raajojen puutumisista, jalkaongelmista tai stressistä? Tule virkistymään ja huoltamaan kehoasi. Hieronnalla, fysikaalisilla hoidoilla ja jalkaterapialla saat lisää energiaa sekä autat kehoasi voimaan paremmin.

Casanova Production Oy

Tarjoamme järjestämiimme tilaisuuksiin esiintyjät, jotka parhaiten vastaavat asiakkaan tilaisuudelleen asettamia toiveita.

Celerit Oy

Tietoliikennealan asiantuntijapalvelut.

Christ Embassy Finland Ry

Religious organization.

CK Beauty Oy

Kauneutta arkeesi. Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi CK Beauty:n kauneushoitolaan Keravalle.

CumLege Oy

Tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kattavat, laadukkaat ja kustannustehokkaat lakiasiainpalvelut. Olemme avoin ja luotettava kumppani asiakkaillemme. Hoidamme toimeksiantoja laadukkaasti asiakkaan oikeudet eri käsittelyvaiheissa turvaten.

Employee Experience Agency Emine Oy

Auttaa asiakkaitamme onnistumaan erinomaisen työntekijäkokemuksen synnyttämisessä ja houkuttelevan työnantajamaineen kehittämisessä. Kutsumme itseämme employee experience -toimistoksi, sillä toimenpiteidemme avulla vaikutetaan positiivisesti työntekijöiden kokemukseen yrityksestä nykyisenä tai potentiaalisena työpaikkana, työyhteisönä ja tarinana, johon sitoutua.

Fortuita

Hyvinvointia hevoselle, koiralle ja sinulle.

Graforma

Graafista suunnittelua vuodesta 2000.

HelmiDeli

Verkkokauppa. Helmet ja työvälineet helposti netistä.

Hieronta ja Terveysneuvonta Syke

Tarjoaa erilaisia hierontapalveluita sekä ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja ohjausta koulutetun hierojan ja terveydenhoitajan ammattitaidolla.

Himmee Creative Multimedia

Augmented Reality solutions.

Horse & Rider Nordic Oy

Me palvelemme sinua ja hevostasi. Horse & Rider on asiantunteva ja palveleva ratsastusvarusteiden erikoisliike Keravalla.

Innovation Tower Oy

Olemme erikoistuneet innovaatiotoiminnan ja kaupallistamisen kehittämiseen. Autamme asiakkaitamme rakentamaan ja kaupallistamaan kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita. Muotoilemme nykyistä tarjoamaa myyvemmäksi ja tuemme uuden tarjoaman rakentamista. Hyödynnämme analyysejä, uusinta tutkimustietoa, vahvaa prosessiosaamista ja teknologiaa.

IT Sähkö Oy

toteutamme ammattitaidolla erilaisia sähkö-, tele- ja AV-töitä yksityisille ja yrityksille.

J.Pihlström Oy

Kuljetuspalvelut, vaihtolavojen vuokarus.

Kahvila Neljä vuodenaikaa

Kodikas ja valoisa kahvila Tapanilan Fallkullassa.

Kommunikointikeskus Arki Oy

Yhden henkilön yritys, joka tuottaa laadukkaita puheterapiapalveluita sekä konsultaatiopalveluita yhteisöille, perheille ja ryhmille.

Konsultointipalvelu Laatu-Erkki

Tarvitsetko apua tuotesertifioinnin, laatujärjestelmän tai dokumentoinnin kanssa? Kaipaatko konsultilta akateemisten sanankäänteiden sijaan konkreettisia tuloksia? Etsitkö asiantuntijaa, joka tarttuu omin käsin työhön eikä pelkää tarvittaessa vaihtaa kauluspaitaa haalareihin? Lopeta etsiminen, olet osunut oikealle sivulle.

Lasi & Idea Oy

Tervetuloa uudenlaisen parveke- ja terassirakentamisen pariin. Moderni palvelumme mahdollistaa useamman yhteistyökumppanimme tuotteet ja palvelut heti haluammallasi tavalla. Tuomme sinulle projektihallinnan, suunnittelun ja konsultoinnin yhteydessä valikoitujen yhteistyökumppaneidemme tuotteet ja ratkaisut käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Tarjouksen saat meiltä yleensä jo ensitapaamisen aikana.

Lummen Kuljetus

Muutto mukavasti Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla.

LVI-palvelu Myller Oy

urakoi yli 20 vuoden kokemuksella yritysasiakkaille ja kotitalouksille. Remontit kattavat kaiken putkiremonteista kiinteistöjen remontteihin sekä sisällä että ulkona.

Maalausliike Mahkonen Oy

tekee kaikki maalaustyöt ammattitaidolla pääkaupunkiseudun alueella. Olemme yksityis- ja yritysasiakkaiden luotettava yhteistyökumppani.

Maalauspalvelu Artisania 

sisustusmaalaukseen, tapetointiin, erikois- ja efektimaalaukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme kaikenlaisia maalauspalveluja kotitalouksille ja yrityksille. Haluamme täyttää asiakkaan toiveet, ideoida uutta ja tehdä laadukasta työnjälkeä. Meiltä löytyy taitoa ja kiinnostusta myös vanhan uudistamiseen, jäljitelmämaalaukseen sekä kansanomaiseen koristemaalaukseen.

Mafrida

urheilukoirahieroja toimii kokonaisvaltaisesti parantaen koiran hyvinvointia, myös tukihoitona esimerkiksi leikkauksesta toipuvalle koiralle.

Makeup Mondo Oy

on meikkikoulu pääkaupunkiseudulla, Vantaalla. Tule opiskelemaan itsestäsi kauneudenalan ammattilainen

Mecafer Oy

Valmistamme asiakkaiden toiveiden mukaisia metallituotteita piirustusten mukaisesti tai suunnittelemme tuotteet asiakkaiden vaatimuksiin soveltuvaksi. Erikoisalaamme ovat televerkon rakentamiseen ja kuidun jatkamiseen ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut ratkaisut.

MeduPort Oy

palvelemme asiakkaita sekä lääketieteen- että logistiikan fokusoiduilla koulutusaloilla.

Mikke Pöyhönen Photography

Valokuvaaja.

Muotografia

Designer and artist who has endless passion to express, seek and find new things. Working with graphic design, textile design and textile art..

One Eye Dive Oy

Ihmiset. Kokemukset. Yhdessäolo. Ilo. Näistä aineksista on One Eye Divekin saanut alkunsa.

One Eye Media Oy

Laadukasta tatuoimista, mukavia ihmisiä ja keskinkertaista kahvia – näistä aineksista on One Eye Tattoo tehty. Ota reilusti yhteyttä, tai tule käymään ideoiden kanssa!

Other Side Custom Oy

tarjoamme vahvat aseet töhrimistä vastaan. Töhrynsuojaukseen erikoistunut yritys, joka on yhteistyössä ainevalmistaja Trion Tensid Ab:n, maahantuoja Motoral Oy:n ja HKL Raitioliikenteen kanssa kehittänyt toimivat menetelmät erilaisten pintojen suojaamiseen

Peppeco

ekokampaamo ja luontaishoitola.

PinjaPuu

kestävän kehityksen käsitöitä.

Planimo Oy

rakennussuunnittelua.

PS Training and Wellness

Hyvinvointi osaksi jokaista päivääsi.

Puheterapia OraCom Oy

on puheterapiapalveluja tuottava yritys. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Malmilla. OraCom tarjoaa yksilö- ja ryhmäkuntoutusta, puheterapeuttisia tutkimuksia, sekä ohjaus-, konsultaatio- ja koulutuspalveluja.

Rakennusosakeyhtiö Paloheimo & Parr Construction Limited

luotettava ja kokenut toimisto- ja asuinhuoneisto-saneerauksiin erikoistunut täyden palvelun rakennusosakeyhtiö.

Ravintola Misteli Oy

Ystävällinen henkilökuntamme ja miellyttävä ravintolasalimme takaavat teille maistuvan lounashetken lounasravintola Mistelissä sekä onnistuneet juhlat pitopalvelu Mistelin avustuksella.

ReBuildAll Solutions Oy

building better software.

Tmi Ronnie Andersson

Tarjoamme Hierontaa ja Osteopatiaa ammattitaidolla Vantaan Hiekkaharjussa.

SATULYYTI

Toimiiko keittiösi? Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Kaipaatko väriä kotiisi? Suunnittelen kotisi, kesämökkisi, konttorisi, messuosaston tai myymälän sisustuksen toiveittesi ja tarpeittesi mukaiseksi.

Tmi Sisi’s Hair

koko perheen parturi-kampaamo Helsingissä Mannerheimintie 45:ssä.

Sisu-Siivouspalvelu Oy

siivouspalveluita tarjoava perheyritys Vantaalta. Kaikki siivouspalvelumme ovat täysin räätälöitävissä tarpeidenne mukaan. Sovimme yhdessä tehtävät työt, käytettävän tuntimäärän sekä käyntivälit. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle ilmainen arviokäynti!

SMART Internationalization Oy

We help you achieve your international sales expansion goals. We provide sales internationalization advisory services to start-ups and Small and Medium-sized Enterprises (SMEs) looking to grow their business prospects in international markets.

Soramaki Oy

is a creative studio for all 7 senses.

Sparraustehdas

on keväällä 2015 perustettu yhden miehen yritys, jonka tarkoituksena on auttaa yrittäjää, taiteilijaa tai sellaiseksi pyrkivää kulkemaan kohti omien rajojen ylittämistä.

Specsys Engineering Oy

Sähkötöiden valvonta tilaajan edustajana, sähkötekniikan rakennuttajakonsulttipalvelut

Suomen Ulkomainospalvelu Oy

ulkomainoksia.

Sylvestra Oy

softwood timber agency.

Sähköpalvelu Malmberg Oy

olemme pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöjen sähkökorjauksiin, -huoltoihin ja -kunnossapitoihin erikoistunut yritys. Myös saneeraukset ja remontoinnit ovat tuttua puuhaa. Työt suunnitellaan asiakasta kuunnellen ja aina määräysten mukaan laadukkaita materiaaleja käyttäen.

Taajamakonehuolto J. Kunttu Oy

tarjoaa taajamakoneiden huolto-, putsaus- ja korjaustyöt, luotettavasti ja joustavasti. Yritys on perustettu Juha Kuntun toimesta kesällä 2010, mutta kokemusta alalta löytyy jo runsaat 30 vuotta.

Teippiworks

Fresheimmät ja tehokkaimmat teippaukset.

Tekkeri Consultore Oy

on vuonna 2010 perustettu konsultointiyritys, joka on erikoistunut tienrakennusalaan ja ympäristönsuojeluun. Yritys tarjoaa konsultointia seuravilla aloilla: Venäjän kauppa, Italian kauppa, tienrakennus, ympäristönsuojelu.

UNIcake Tmi

on yritys joka on erikoistunut juhlakakkuihin, joka parhaiten ilmentää asiakkaan toivomuksia erillaisten juhlien toteuttamisessa.

Uudenmaan laatusähkö Oy

Monipuoliset sähköalan työt 25 vuoden kokemuksella niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksille.

Vaibmu Oy

turns strategy into action by working with companies worldwide on strategy crafting and opportunity development.

Vantaan sanataidekoulu

me opetamme sanataidetta kaiken ikäisille kirjoittamista harrastaville. Se on hauskaa, rentouttavaa, jännittävää ja luovaa. Tutustu kurssitarjontaamme ja lähdemukaan sanaseikkailuun.

Vantaan Shukokai Karate r.y.

Vantaan Shukokai karate ry on perustettu vuonna 1987, ja sen päävalmentajana toimii Sensei Jari Vesterinen (6.dan).

Verhoomo Hakakoski

toimii Turussa Portsassa lähellä Mikaelin kirkkoa. Verhoilija Sanna Hakakoski on perustanut yrityksen vuonna 1991. Verhoilutyöni vaihtelevat irtopäällisistä joustinverhoiluihin, moderneista kalusteista vanhoihin tyylihuonekaluihin.

Verhoomo Silkki

on palvellut asiakkaitaan Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2012 lähtien. Verhoomon tilat sijaitsevat Helsingin Puistolassa. Verhoomo Silkki on huonekaluverhoomo, jossa ammattitaidolla verhoillaan kodin huonekalut. Vanhat, perinteiset tuolit ja sohvat kunnostetaan vaalien perinteistä verhoilua ja uudemmat vaahtomuovipehmusteiset kalusteet tehdään kestävillä ja laadukkailla nykymateriaaleilla.

Vertia Oy

pientalojen tiiveysmittaukset ja lämpökuvaukset. Vertia on asiantuntijayritys pientalojen energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja terveellisyyden edistämiseksi. Palveluihimme kuuluvat monenlaiset mittaukset, konsultointi sekä tuotteiden käyttötestit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vigo Vigo Oy

sushi, drinks and atmosphere. Located at Ratatie in front of Dixi, new station center.

Viittomakielen tulkkauspalvelu Signaali Oy

Viittomakielen tulkkauspalvelu Signaali Oy on toukokuussa 2013 kahden viittomakielen tulkin perustama yritys. Yrityksen pääasiallisena toiminta-alueena on Uudenmaan alue.

Viking Kuivaustekniikka Oy

Viikingit tulevat osaavasti avuksenne kun tarvitsette kuivaustekniikkaa. Palvelemme myös muissa ilmatilan hallintaan liittyvissä asioissa: lämmittäminen, kostutus, viilennys, mittaus.

Vukor Oy

konsultointi.

Zixun Oy

on suomalainen liikkeenjohdon konsultointiin ja projektipalveluihin keskittyvä yritys. Toimimme vahvasti yhteistoiminnassa Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskuksen kanssa.